După dezinfectanții din spitale diluați până la pierderea efectului, Tolontan revine cu o anchetă la fel de scandaloasă. Reputatul jurnalist sportiv a decoperit că moaștele din biserici sunt total ineficiente, neavând capacitatea de a provoca nici cel mai banal miracol.

patriarh_moaste_sesiunea_a_doua.jpg ”Impostura aceasta durează de secole”, este concluzia șocantă a lui Tolontan. ”Este incredibil cum nimeni din cadrul bisericii nu a vrut să verifice vreodată dacă moaștele își fac treaba. Noi le-am dus la laborator și rezultatele sunt clare: capacitate zero de a provoca un miracol. Sunt niște rămășițe umane și nimic altceva.”

Nivelul de impostură din sânul bisericii ortodoxe efectiv l-a șocat pe Cătălin Tolontan. ”Credeam că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este dispus la orice pentru bani, dar obsesia șefului BOR, Patriarhul Daniel, este absolut uluitoare, nu credeam că există așa ceva. Omul ăla calcă la propriu pe cadavre ca să facă bani, cât mai mulți bani”, spune jurnalistul sportiv.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 22.05.2016 11:26 Sport

National Cinematografic