O nouă lovitură de la TAS: O echipă de badminton a câştigat dreptul de a juca în Liga 1

Visul jucătorilor de la Fulgul Hunedoara, cea mai titrată echipă de badminton din România, s-ar putea împlini chiar de săptămâna viitoare. „Am profitat de o hibă din regulamentele FRF şi LPF şi anume faptul că este scris de nişte idioţi. Am solicitat TAS înscrierea în Liga 1 şi am primit dreptate”, spune Decebal Popescu, peşedintele Fulgul Hunedoara.

Decizia TAS a fost trimisă deja către FRF şi LPF, iar responsabilii din Federaţie au anunţat deja organizarea unei conferinţe de presă, pentru a susţine, ca de obicei, o serie de minciuni. „Nu sunt eu de vină pentru situaţia asta”, a declarat Dumitru Dragomir într-o intervenţie telefonică la DigiSport. „Noi am respectat toate regulamentele, probabil iar s-a îmbătat Kassai”.

Principala dificultate cu care se va confrunta noua echipă este lotul care, momentan, este destul de subţirel. „Noi suntem doar doi, plus o rezervă. Va trebui să mai transferăm nişte jucători, eventual să-l promovăm şi pe ăla micu de la tineret. Dar, nu ne e frică, până duminică putem alinia un prim 11 care să joace cu CSM Reşiţa, Craiova sau orice altă echipă care mai câştigă pe la TAS”, a declarat preşedintele clubului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 august 2013 09:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult