O sală de fitness lansează pachetul Facebook: O şedinţă, selfie la toate aparatele, zero sport

Au dat lovitura! Cu doar 50 de lei, o sală de sport din București le oferă celor care vor să pară sportivi pachetul Facebook, care te face să pari că mergi la sală fără a merge la sală.

”Contactul cu sala este redus la minim. Clientul vine, stă 15 minute, un fotograf profesionist îi face selfie-uri cu aparatele, îi trimitem pozele și clientul le pune în Facebook. Îi oferim mai multe echipamente ca să pară că a fost în zile diferite, îi schimbăm prosoapele, sticlele de apă. Ce să mai, facem în așa fel încât să pară că clientul chiar face sport, dar fără a-i periclita șuncile”, explică Victor T, patronul sălii de sport Selfietness.

Pentru o taxă suplimentară de doar 15 lei ți se oferă inclusiv postaci, care intră pe poze și la comentarii pun testimoniale, precum: ”Vin de 5 ani aici, dar cum trage …. numele tău aici …. n-am mai văzut pe nimeni să tragă. Ești un model pentru mine și pentru colegii mei de la BGS”, sau “Hei, …. numele tău aici… sper că nu te-au pus la plată că ai rupt helcometrul! Trage şi tu mai fin, oţelul ăla nu e făcut pentru tricepsul tău!”.

Mulți aleg pachetul Facebook Macho Exclusive, în care clientul apare cu un anturaj de femei care îi țin halterele, îl spală pe spate la duș, sau îl masează lasciv ca să nu facă tendinită. Partea cea mai frumoasă e că accesul în sala de sport este interzis maniacilor care chiar vor să tragă de fiare. ”Ăștia sunt cei mai păguboși. Dau niște bani, dar pe urmă vin și transpiră pe aici toată ziua, îmi împut sala și îmi distrug vestiarul. E mult mai eficient cu sportivii de Facebook”, a mai declarat Victor T.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 iunie 2015 09:39
Citește mai mult despre: fitness sală Selfie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult