O sală de fitness și-a vopsit intrarea în șaormărie și a capturat 50 de grași

Marketing inteligent la o sală de fitness din Capitală. Pentru că putorile nu prea se înghesuiau să-și facă abonament, managerul a decis să implementeze o altă strategie. A colantat intrarea în sediu ca să pară că înăuntru e o șaormărie, a băgat o roată de carne ce sfârâia îmbietor chiar lângă intrare și imediat rotofeii au început să bage capul pe ușă.

Cum intrau, grașilor li se punea imediat în mână cheia de la vestiar și un prosop, după care li se spunea: ”Drept înainte este zona de gantere. Clasa de spinning începe în câteva minute și vă așteptăm imediat după cu un protein shake sănătos”.

De rușine, grașii nu aveau ce să mai comenteze, așa că se duceau cuminți și trăgeau de fiare, iar fetele intrau la clasa de C-Core, de unde ieșeau în lacrimi, după ce descopereau că au niște mușchi prin locuri nebănuite.

”Acum sunt membru la Fitness Kebab, am antrenorul meu personal și deja pot să împing 3 kg la piept. Aproape cât are o șaorma din aia babană de la Socului”; spune Marian, gras înscris accidental la fitness.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 aprilie 2022 11:50
Citește mai mult despre: fitness șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult