O sală de sport s-a prăbuşit sub povara graşilor veniţi să tragă de fiare la început de an

Un râu de sudoare şi gâfâieli ca la tăiatul porcului, printre ganterele contorsionate. Asta au găsit primele echipaje de intervenţie venite la o sală de sport invadată de grăsani cu remuşcări, decişi să dea osânza jos încă din primele zile ale anului. Plafonul clădirii a cedat şi graşii s-au prăvălit unii peste alţii, ca turma de porci posedaţi din Biblie.
“Ca în fiecare an, ne confruntăm cu o avalanşă de înscrieri la sală în ianuarie. Cârnaţii, toba, şi caltaboşii au şi efecte psihice. Cum alţii vor să se lase de fumat, şi graşii vor să se lase de mâncat. Acum au venit 200 de graşi, circa 10 tone. Podeaua a început să se crape, apoi au căzut. Cei mai mulţi graşi vin la sală direct în trening, pentru că nu-i mai încap blugii după cât bagă în ei se sărbători”, explică Decebal Popescu, antrenor fitness.

Ca să găsească graşii prinşi sub dărâmături s-au adus echipe de intervenţie cu covridogi, ca să-i momească afară. Din fericire toţi graşii au supravieţuit, straturile de slănină atenuând loviturile. După incident, graşii au renunţat la diete şi sport, realizând că grăsimea le-a salvat viaţa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 ianuarie 2016 13:11
Citește mai mult despre: fitness gras

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult