Ofertă de nerefuzat la Rapid: Dai 100 de euro și poți să fii patronul clubului pentru o zi

O nouă găselniță găsită de actualii acționari ai Rapidului ar putea scoate clubul din situația financiară precară în care se zbate în acest moment. Cum nici un patron al clubului nu vrea să stea mai mult de câteva zile în posesia echipei, s-a introdus un nou pachet de patron, care îți permite să fii patron doar pentru o zi.

Cu doar 100 de euro, orice binevoitor va putea să pretindă că este patronul Rapidului, să intre in vestiar să dea indicații, să se certe cu arbitrii de la tribuna oficială, să se ciondănească cu Pancu pe restanțele salariale. Pachetul include și o minge semnată de toți jucătorii și o petiție din partea fanilor, să renunțe la echipă în favoarea unuia care chiar are potență financiară.

Patronul de o zi al Rapidului va primi, la final, o diplomă ce-i va confirma calitatea de fost patron al clubului, o insignă și o fotografie cu el în biroul președintelui clubului. Pe viitor, dacă inițiativa va avea succes, se va încerca introducerea unui pachet de doar 2 ore. Astfel, cu 50 de euro, vei putea veni la conferința de presă să anunți că ești patron și, după încheierea acesteia poți pleca acasă sau oriunde mai ai treabă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 martie 2014 11:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult