Ofticați că au pierdut, nemții au retras toată berea germană, să sufere și suporterii celorlalte țări, nu doar ei

Nu doar suporterii nemți sunt în lacrimi după ce Naționala germană a ratat, pentru prima dată în istoria, calificarea din grupele de Mondial. Ofticați că au ieșit prematur, nemții au retras de pe piață toată berea germană, lăsând în lacrimi sute de mii de suporteri ai tuturor celorlalte țări participante. De asemenea, au oprit producția în toate fabricile lor.

În orice fan zone din Rusia te-ai duce, vei vedea doar fețe triste, indiferent de naționalitatea suporterilor. Mesajul ”Nu mai avem bere!” le-a tăiat tot entuziasmul. Suporterii suedezi chiar au cerut ca Naționala lor să renunța la calificare în detrimentul Germaniei, dacă asta îi va face pe nemți să renunța la retragerea berii germane.

”Degeaba a trecut Naționala mea de grupe, dacă eu nu mai am destulă bere să sărbătoresc această calificare”, oftează și un suporter englez. ”Nici nu știu dacă mă mai uit la vreun meci de aici încolo, că eu am venit aici, totuși, în primul rând pentru bere, nu pentru meciuri. Eu vreau ca Anglia să joace cât mai multe meciuri la acest Mondial doar ca să am motive să beau mai multă bere, nu pentru altceva.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 iunie 2018 12:26
Citește mai mult despre: bere CM2018 Germania rusia suporter

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult