Oprescu abia aşteaptă venirea suporterilor greci: „Nu voi mai fi cel mai leneş om din Bucureşti!”

Primarul Capitalei abia aşteaptă ziua de marţi, când suporterii greci vor veni în Bucureşti pentru meciul retur al barajului, România-Grecia. „E şansa mea să nu mai fiu cel mai leneş om din Bucureşti. Puteţi să spuneţi orice despre mine, dar nu că sunt mai leneş decât grecii. De bine, de rău, 2-3 ore tot muncesc pe săptămână”, s-a lăudat edilul.

Suporterii greci sunt aşteptaţi şi de primarul de la 5, Marian Vanghelie. Acesta se pregăteşte să redeschidă celebrele economate, convins că va da lovitura. „Grecii sunt mai săraci decât locuitorii din sector, cu siguranţă vor da năvală în economate”, crede Vanghelie. „În loc să-i aşteptăm cu pâine şi sare, mai bine le pregătim economate cu preţuri mici.”

Planurile celor doi edili ar putea fi însă date peste cap, şansele ca suporterii greci să ajungă mâine la Bucureşti fiind destul de mici. Asta pentru că majoritatea vin cu autostopul, doar cei mai înstăriţi dintre ei permiţându-şi să se deplaseze cu biciclete închiriate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 noiembrie 2013 11:11

Alte articole

Vezi mai mult