Oţelul Galaţi, acuze dure la adresa CFR Cluj: „Ne-au dat forinţi în loc de euro”

Dorinel Munteanu a lansat o serie de acuze dure la adresa şefilor CFR Cluj. Deşi şi-a învăţat jucătorii să nu atace deloc poarta ceferiştilor şi să se dea la o parte când se trage la poarta lor, acum a aflat cu stupoare că va fi plătit de ceferişti cu forinţi, nu cu euro.

„E ultimul blat pe care îl fac cu cei de la CFR Cluj. Ne-am înţeles înainte pe o sumă, totul părea frumos, însă când am luat banii m-am trezit în mână cu forinţi, nu euro, cum era firesc. Am cerut 100.000, am crezut că se subînţelege că e vorba de euro, dar Paszkany mi-a zis că el lucrează doar cu forinţi. Unguru’ tot ungur”, a declarat dezamăgit antrenorul gălăţenilor.

Dorinel se plânge că nici măcar nu are posibilitatea să schimbe forinţii în euro sau în lei. „Am făcut turul caselor de schimb din Galaţi şi nimeni nu vrea să schimbe forinţi. Cum pot eu să mă uit în ochii jucătorilor care şi-au dat viaţa pe teren pentru ca mingea să intre în poarta noastră şi să le zic că nu vor primi nici un ban? Deja au început să facă mişto de mine, nu-mi mai spun Dolărel, acum îmi spun Forinţel”, s-a plâns Munteanu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 martie 2012 14:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult