Pancu explică de ce a ales FC Voluntari: „E la 5 minute de casă, abonamentul RATB e scump”

Deşi aparent şocantă, plecarea lui Daniel Pancu de la Rapid are în spate motive mai mult decât întemeiate. Din câte se pare, problemele financiare au fost cele care l-au determinat pe fostul idol al Giuleştiului să se mute de la un fost grand al capitalei, la o echipă sătească şi anonimă de la marginea Bucureştiului.

“Când jucam la Rapid, ba nu eram plătit cu lunile, ba, când se întâmpla miracolul, Moraru se împrumuta tot la mine să-mi plătească salariul, şi până şi atunci mi-l dădea cu întârziere. Cum stăteam departe de locul de antrenament, trebuia să merg cu RATB-ul până acolo. Deseori mă prindeau controlorii, pentru că n-aveam aproape niciodată bani de cartele. Nu vă zic câte amenzi şi suspendări mi-am luat pe troleibuze şi tramvaie”, a declarat fotbalistul.

Acesta spune că Voluntariul este alegerea perfectă. “Stadionul e la 5 minute de casă, aşa că pot să merg pe jos, deşi cu RATB-ul aş ajunge în 40 de secunde. Sigur, nu e uşor ca, după ce ai jucat ani se zile cu o galerie puternică în spate, să ajungi să joci acompaniat de mugete de vacă şi cotcodăceli de găină, dar nu putem să le avem pe toate”, a declarat fotbalistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
31 iulie 2015 13:23
Citește mai mult despre: Pancu RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult