Pandele a închiriat galeria lui Dinamo și a plătit-o ca s-o aplaude și aclame pe Gabi Firea

Huiduită frenetic luni seara pe National Arena, Gabi Firea a plâns toată noaptea și s-a rugat la moaștele din dormitor pentru un miracol. Și acesta s-a întâmplat în această seară, când a fost vizitată la vila din Voluntari de galeria lui Dinamo, care a aplaudat-o și i-a scandat numele minute în șir. Totul a fost pus la cale de Florentin Pandele, care a închiriat galeria lui Dinamo cu 100 de lei și câteva pungi de semințe.

”Ideea mi-a dat-o Gabi Oprea”, a povestit Pandele. ”M-a sunat să-mi spună că și el a închiriat galeria lui Dinamo pentru partid, să nu fiu prost și s-o fac și eu. Și nu regret, băieții de la Dinamo au cântat destul de bine, pentru doar 100 de lei – bani pentru care un acordeonist la o petrecere nici nu m-ar băga în seamă. Ieftini și buni, o să-i mai închiriez.”

Deși galeria lui Dinamo abia a umplut peluza din fața vilei, Gabi Firea a apreciat totuși momentul, ea fiind convinsă că fanii dinamoviști au venit s-o aplaude de bunăvoie, nu pentru c-au fost plătiți de Pandele. Și mai fericit a fost însă un fan al lui Dinamo, care a primit încă 30 de lei ca să-i tundă iarba din curtea vilei lui Firea și Pandele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 iunie 2018 19:04
Citește mai mult despre: Dinamo Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult