Probele de foc de la Exatlon chiar le-au dat palpitaţii vedetelor Kanal D! Potrivit mai multor participanţi la filmări, îndrăgita Anda Adam a suferit aseară un accident minor, căzând lată pe plajă după ce i s-a rupt bastonul în timpul probei de mers cătinel.

anda_adam_exatlon.jpg
"A fost groaznic, mi-a fost aşa milă s-o văd prăvălindu-se! Şi se descurca chiar bine, mai avea puţin şi ajungea la proba cu căruciorul de cumpărături", spune o altă participantă. "Din păcate a trebuit să abandoneze fiindcă şi-a pierdut proteza dentară în nisip."

Colegii au ajutat-o să se ridice, i-au amintit unde se află şi i-au recomandat să folosească de acum încolo un cadru, mult mai potrivit pentru activităţile sportive din cadrul reality show-ului.

Deşi s-a lăsat învinsă de data asta, venerabila interpretă e hotărâtă să continue lupta, pentru că îşi doreşte foarte mult premiul, un televizor cu difuzor puternic la care să-l asculte seara pe domnul Gâdea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 23.01.2018 16:57 Sport

National Cinematografic