Panică la Pro TV! Făcătorul jocurilor puerile de cuvinte s-a accidentat și nu poate evolua diseară cu Zurich

Zi crucială pentru suporterii de rezultat din România, care speră într-un scor bun diseară la Zurich, pentru a avea din nou ocazia să fie fecesebiști de mici. Optimismul nefondat al viitorilor lor favoriți de-o viață e atenuat însă de vești rele venite din Pro TV. Postul care va transmite meciul a primit o grea lovitură prin accidentarea omului-cheie din orice comentariu live, playmaker-ul jocurilor de cuvinte anoste și imbecile.

Autor al multor capodopere ca „S-a dat cu MIR și i-a MIRat pe toți înscriind”, „GOOOLubovici!” sau „Bale a deschis balul”, făcătorul jocurilor de cuvinte nu va putea evolua nici un minut, după ce și-a mușcat grav limba chiar la antrenamentul oficial, în timp ce exersa aliterații crâncen lipsite de orice urmă de umor sau inteligență. Îngrijorat, Costi Mocanu crede că șansele comentatorilor români, și așa mici, au scăzut considerabil. „Din păcate, avem o bancă de rezerve subțire, juniori fără experiență internațională în jocuri cu nume sau cuvinte din limbi străine. Am făcut un trial ad-hoc: le-am zis-o pe-aia cu Reghe nu mai cântă reggae și se uitau la mine ca la salariul Escăi”, spune Mocanu.

Nici soluțiile de avarie ale redacției sport din Pro TV n-au funcționat: pe Mihai Dedu l-au prins, ca de-obicei, cu gura plină și n-au înțeles nimic din driblingurile sale verbale, iar transferul de urgență al lui Mihnea dintr-a II-a C a picat întrucât acesta are mâine lucrare scrisă la cunoștințe despre natură și nu e apt pentru un comentariu până târziu. Astfel, proteviștilor le rămâne doar varianta de-a accepta mâna întinsă de o echipă rivală, Buzdugan & Morar, care s-au oferit să le creeze un set de jocuri de cuvinte originale, abia culese de pe net.   

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
3 noiembrie 2016 17:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult