Paparazzii au dat lovitura! L-au surprins pe Adrian Cristea în timp ce juca fotbal

Probabil pentru prima dată în istorie, un fotograf român are reale şanse să câştige premiul Pulitzer. Este vorba de un paparazzo independent, care a reuşit să-l fotografieze pe proaspătul stelist Adrian Cristea în timp ce juca fotbal. Imaginea a fost vândută unui tabloid pentru o sumă colosală, ce depăşeşte 100.000 de euro.

„Probabil cea mai importantă imagine de la momentul în care Neil Armstrong a păşit pe Lună încoace. Adrian Cristea jucând fotbal este mai tare decât Andreea Esca cu fluturaşul de salariu în mână sau Mircea Badea în timp ce l-ar pupa în cur pe Băsescu. Imaginea mileniului III, fără doar şi poate”, nu s-au ferit să decreteze specialiştii media.

Mulţi acuză însă că e vorba de o înscenare, că totul a fost regizat. „Adrian Cristea nu mai joacă fotbal de ani de zile şi nu văd ce motiv ar fi avut s-o facă acum. Probabil s-a înţeles cu paparazzo-ul, la fel cum a făcut Botezatu acum câţiva ani, când s-a lăsat filmat în timp ce simula că îi linge sânii Biancăi Drăguşanu în pădurea Băneasa”, spun cârcotaşii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 august 2013 09:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult