Părinte decăzut din drepturi, după ce a încercat să-şi facă fiul suporter CFR Cluj

Caz de o cruzime inimaginabilă în Cluj Napoca. Zoltan Kiraly, unul din rarii suporteri CFR Cluj, efectiv şi-a terorizat copilul de doar 5 ani, ducându-l la zeci de partide ale echipei sale favorite. Din informaţiile adunate de cei de la Protecţia Copilului Cluj, părintele inconştient ar fi încercat, nici mai mult, nici mai puţin, să-şi facă fiul suporter fidel al CFR Cluj.

„Credeam că le-am văzut pe toate, mai ales după ce am lucrat 12 ani în Vaslui”, povesteşte un angajat de la Protecţia Copilului. „Însă cazul de la Cluj efectiv m-a şocat, nu credeam că există părinţi capabili de asemenea atrocităţi. Putea să aleagă Universitatea, Sănătatea Cluj sau chiar Olimpia, echipa de fotbal feminin, nu CFR Cluj. Nu înţeleg ce a fost în capul lui.”

„Eu vrut să fac bine la copil, că la CFR Cluj suporter primeşte senvişuri şi sucuri de la club. Vrut să fie bine la el, să mănânce şi bea gratis”, a încercat să se disculpe suporterul feroviarilor. Explicaţia lui nu i-a convins însă pe cei de la Protecţia Copilului, astfel că Zoltan Kiraly a fost decăzut din drepturile părinteşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 mai 2013 17:12
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult