Partidă de şah, întreruptă după ce un suporter a intrat dezbrăcat pe tablă

Șahul a devenit foarte popular printre oamenii care stau acum acasă și asta se vede în numărul crescut de fani ai acestui sport. Iar aceștia nu sunt fani obișnuiți, acei tocilari care admiră mișcările de pe tablă aducându-și aminte de o partidă jucată la Rejkavik în 1972 ci oameni care pun pasiune în sport și-l iubesc cum se cuvine.

Astfel, nu de puține ori s-a auzit în ultima vreme la partidele de șah scandări de tipul „Ole, ole, astăzi vrem victorie e”, „spage-l la p***ă, i-ai nebunul” sau „Șo pe mama lui!”. Suporterii fac chiar valuri mexicane și aruncă cu sului de hârtie igienică în teren, asta în cazul fericit în care nu aprind torțe și fac coregrafii cu bannere imense care reproduc chipul lui Spassky sau Boris Fisher.

Așa că nu este o surpriză că un suporter înflăcărat a năvălit pe tabla de șah la o partidă recentă ca să atragă atenția mulțimii. Organizatorii competiției n-au știut ce să facă în astfel de condiții, neavând experiența altora, așa că au întrerupt partida și l-au otrăvit, cum se practică de obicei în nobilul sport al șahului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 noiembrie 2020 19:06
Citește mai mult despre: sah

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult