Partidă de sex, întreruptă în minutul 2 din cauza intrării suporterilor în dormitor

Incidente în timpul unei partide de sex din Argentina! La două minute după fluierul de start al partidei de sex, pătimaşii suporteri argentinieni au invadat dormitorul, ca să le ceară socoteală celor doi combatanţi. Asta după ce, în minutul 1, forţele de ordine au intervenit ca să imobilizeze un suporter care a intrat gol în dormitor.

Suporterii i-au acuzat pe cei doi că mai mult au mimat sexul. “Nu plătim bilete ca să vă bateţi joc de noi. Vrem să vă vedem că daţi totul în dormitor”, a sunat principalul lor reproş.

Sunt însă şi persoane care nu sunt de acord cu astfel de manifestări. “E trist că s-a ajuns aici. Datoria noastră e să ne încurajăm favoriţii chiar şi când prind o zi mai proastă, nu să intrăm peste ei în dormitor. Ne mai mirăm că nu vin femeile şi copiii la partidele de sex”, spune un suporter.

Ca urmare a incidentelor, dormitorul a fost suspendat pentru următoarele trei partide de sex, urmând ca cei doi parteneri să facă sex într-un dormitor neutru şi lipsiţi de aportul fanilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 august 2011 12:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult