Pas spre normalitate! Cei care țin cu Steaua nu vor mai avea drept de vot

Marea problemă a alegerilor din România, faptul că votează toți proștii, tinde să se atenueze. Începând cu alegerile europarlamentare din acest an, suporterii Stelei vor pierde dreptul de vot. Decizia a fost luată imediat după ce Steaua a câștigat un nou titlu, generând manifestări ale prostiei în întreaga țară.

”Nu e mult, dar e un început”, spune Decebal Popescu, singurul reprezentant legitim al societății civile. ”Încet, încet, proștii vor fi eliminați din procesul de votare. Începem cu steliștii, după care încercăm să scăpam de maneliști, cocalari, teleormăneni, moldoveni și, cu puțin noroc, de hipsteri.”

Motivul pentru care se începe cu steliștii este că, oricum, majoritatea nu știu să scrie și să citească, astfel că ajung de cele mai multe ori să voteze la întâmplare. Inițiatorul proiectului este convins că doar astfel România are șanse să aleagă la un moment dat pe cineva competent.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult