Paszkany explică eşecul CFR-ului din meciul cu Pandurii: „E inadmisibil, am jucat 11 contra 11”

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, era un car de nervi la finalul partidei pierdute de echipa sa în deplasarea de la Târgu-Jiu. Principalul vinovat pentru înfrângere a fost considerat arbitrul partidei, Cristian Balaj. „Arbitrul ne-a mâncat meciul! Balaj a renunţat la tricoul CFR-ului şi l-a îmbrăcat pe cel de arbitru”, a acuzat finanţatorul CFR Cluj la finalul partidei.

Paszkany spune că nu e normal ca o echipă care joacă în Liga Campionilor să fie tratată de arbitri de la egal la egal cu adversarele sale. „Arbitrii trebuie să înţeleagă că noi reprezentăm România în cea mai importantă competiţie europeană şi că e în interesul tuturor ca noi să câştigăm cât mai uşor meciurile din Liga I. Pe cine ajută că Pandurii este deasupra noastră în clasament?”, s-a întrebat retoric patronul ceferiştilor.

Cristi Balaj nu i-a răspns direct lui Paszkany, însă a lăsat să se înţeleagă că arbitrajul nepărtinitor de aseară are legătură cu nişte restanţe pe care patronul ceferist le are la el. „Paszkany să verifice ce bani şi către cine a virat în ultima vreme şi abia apoi să vorbească”, a fost mesajul misterios al lui Balaj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 septembrie 2012 14:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult