Paszkany mută CFR Cluj în Bulgaria: “La ei un titlu de campioană e mai ieftin”

Iritat că va trebui să rejoace partida cu U Cluj, Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, a ameninţat că din sezonul viitor va părăsi campionatul României. „În România mă simt furat. Deşi am fi meritat pe deplin un 3-0 la masa verde, am primit rejucarea meciului. Practic, ne-au fost furate 3 puncte câştigate în afara terenului”, s-a plâns Arpad Paszkany.

Astfel, începând cu sezonul viitor CFR Cluj va juca în campionatul Bulgariei. „Am avut mai multe oferte, inclusiv să ne întoarcem acasă, în Ungaria, dar am decis să mergem la bulgari. Chiar dacă în Ungaria ni s-au garantat 3 titluri consecutive, cu posibilitatea de prelungire pe încă 3 ani, oferta bulgărească a fost mai bună. Nu intru în detalii, vă spun doar că e mult mai ieftin un campionat la bulgari decât la români”, a explicat patronul CFR Cluj.

Pe lângă preţul mai mic al unui campionat, bulgarii oferă şi suporteri pentru care cheltui mai puţini bani decât în România. “Cu banii pe care îi dădeam în România pentru senvişuri, sucuri şi transport pentru 100 de suporteri, la bulgari cumpărăm aproape 300 de suporteri. Am jucat în campionatul ungar, în cel român, acum e timpul să mergem la bulgari”, a adăugat Paszkany.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 mai 2012 11:45
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult