Ca orice român, Patriarhul Daniel s-a bucurat când a aflat că Simona Halep a devenit liderul clasamentului mondial. Dar bucuria lui n-a durat decât puțin, căci imediat un gând negru a început să-l neliniștească. ”Oare nu cumva, acum că e numărul 1 în tenis, e numărul 1 și la bani?” e gândul pe care probabil Necuratul i l-a pus Patriarhului în cap.

patriarhul_daniel_gramezi_de_bani.jpg Înspăimântat de posibilitatea de a fi depășit la bani de Simona Halep, Patriarhul s-a pus pe treabă și de două zile numără fără oprire banii pe care îi are în Dealul Patriarhiei. Surse din interior susțin că șeful BOR abia ce-a reușit să-și numere jumătate din bani, deci vor mai trece probabil alte două zile până când se va convinge că are mai mulți bani decât Halep și se va liniști.

Totuși, ca să nu riște nimic, Preafericitul a sunat-o de urgență pe Gabi Firea, care i-a trimis deja câteva milioane de euro din bugetul Capitalei, dându-i totodată asigurări că, la nevoie, toți banii bucureștenilor îi stau la dispoziție. Tot azi, în prima ședință de guvern, alte câteva milioane vor fi mutate de la investiții către Patriarh, astfel încât supremația financiară a acestuia să fie o certitudine.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 09.10.2017 09:15 Sport

National Cinematografic