Patriarhul își numără de două zile banii, să se asigure că Halep e numărul 1 doar la tenis, nu și la bani

Ca orice român, Patriarhul Daniel s-a bucurat când a aflat că Simona Halep a devenit liderul clasamentului mondial. Dar bucuria lui n-a durat decât puțin, căci imediat un gând negru a început să-l neliniștească. ”Oare nu cumva, acum că e numărul 1 în tenis, e numărul 1 și la bani?” e gândul pe care probabil Necuratul i l-a pus Patriarhului în cap.

Înspăimântat de posibilitatea de a fi depășit la bani de Simona Halep, Patriarhul s-a pus pe treabă și de două zile numără fără oprire banii pe care îi are în Dealul Patriarhiei. Surse din interior susțin că șeful BOR abia ce-a reușit să-și numere jumătate din bani, deci vor mai trece probabil alte două zile până când se va convinge că are mai mulți bani decât Halep și se va liniști.

Totuși, ca să nu riște nimic, Preafericitul a sunat-o de urgență pe Gabi Firea, care i-a trimis deja câteva milioane de euro din bugetul Capitalei, dându-i totodată asigurări că, la nevoie, toți banii bucureștenilor îi stau la dispoziție. Tot azi, în prima ședință de guvern, alte câteva milioane vor fi mutate de la investiții către Patriarh, astfel încât supremația financiară a acestuia să fie o certitudine.

Scris de Calin
9 octombrie 2017 07:10
Citește mai mult despre: bani Halep Patriarh

Alte articole

Vezi mai mult