Penibili! Mii de români n-au avut timp să dea zăpada la lopată, că aveau oră de spinning la sală

Mii de români au răgușit țipând că trebuie să vină primăria să le curețe zăpada din fața casei pentru că dimineața nu pot face acest lucru de unii singuri. Asta pentru că, în general, dimineața acei mii de români merg la sală, la spinning sau alte „sporturi” similare și nu au timp de efort fizic.

„Eu nu pot să dau zăpada în fața blocului, nici măcar un metru pătrat, că întârzii la sală. Dacă într-o zi nu fac sport se depune imediat grăsimea, pe la șolduri, pe la pulpe. În plus am un contract cu Instagram America, trebuie să pun în fiecare zi un selfie cu un hashtag încurajator, gen #forta #nevergiveup sau #nopain #nogain”, a explicat Valerică Teodor, un tânăr român care este dezamăgit de lipsa de preocupare a primăriei. 

Statistica arată că cel puțin 10% din români fac exerciții fizice în săli închise, să nu se îmbolnăvească de la friguț, în timp ce restul de 90% așteaptă să vină primăria să-i urce pe o bicicletă medicinală și pe primar să ridice gantera în locul lui că de-aia plătește impozite.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 martie 2018 14:40
Citește mai mult despre: fitness sală zapada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult