Pentru a fi siguri că se umple meci de meci, noul stadion al lui Dinamo va avea 4 locuri

Reprezentanții lui Dinamo București au anunțat recent că vor să construiască un stadion modern, de 30.000 de locuri, chiar pe locul actualului stadion. Fanii au reacționat, însă, imediat, și au amenințat cu proteste, nemulțumiți fiind de faptul că noul stadion va fi chiar mai mare decât cel actual, pe care nu l-au umplut niciodată.

„Este o decizie scandaloasă! Ne vom face și mai mult de râs, pentru că una e să vezi 4 dinamoviști pe un stadion de 15.000 de locuri, alta e să-i vezi pe un stadion de 30.000. Nu vă dați seama cât ne chinuim să creăm iluzia că actualul stadion este măcar pe jumătate plin. Dacă nu am împrumuta panouri cu suporteri de la Astra și nu le-am vopsi în roșu-alb, ‘Ștefan cel Mare’ ar arăta dezolant. Dacă-i dublează capacitatea, înseamnă de două ori mai multă muncă”, a declarat Gianny D., ultras dinamovist.

Deși lucrurile au luat o întorsătură nedorită, oficialii dinamoviști văd și partea bună. „Vom construi un stadion de 4 locuri, ca să fim siguri că se umple măcar la derby-uri. Ne va costa infinit mai puțin, pentru că suporterii dinamoviști sunt devotați, și pot veni cu scaunele de acasă”, au declarat aceștia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
14 mai 2015 16:47
Citește mai mult despre: Dinamo stadion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult