Pentru a înveseli ştirile cu accidente rutiere, acestea vor fi comentate de Miki Alexandrescu

Decizia a fost luată de CNA şi va fi impusă tuturor televiziunilor generaliste sau de ştiri începând cu luna viitoare. Preşedintele CNA spune că s-a ajuns la această măsură după ce tot mai mulţi telespectatori au reclamat faptul că ştirile cu accidente rutiere sunt tot mai deprimante.

„Mulţi telespectatori cred că sângele, cadavrele prinse între fiarele contorsionate ale vehicolului şi creierii împrăştiaţi pe asfalt nu generează o atmosferă plăcută în casă, mai ales că, imediat după ştirile astea vine emisiunea lui Măruţă, unde sunt cocalari simpatici. Trebuie ceva mai prietenos iar domnul Miki este cel mai potrivit”, a declarat şeful CNA.

Astfel, Miki Alexandrescu va putea lămuri publicul, cu amănunte, cum a avut loc accidentul şi cum acesta se aseamănă cu o ieşire din decor a lui Rubes Barichello în ’97, la Spa Francorchamps, pe care el n-a văzut-o, de fapt, pentru că fusese până la toaletă unde s-a întâlnit cu Michael Schumacher şi cu frate-su şi i-a făcut cu ochiul în timp ce se spăla pe mâini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 august 2013 15:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult