Pentru că a ajuns la vârsta la care se uită la RTV, Ţiriac îl cumpără şi va da doar tenis

Timpul este necruțător cu fiecare dintre noi și nici chiar cei mai bogați nu scapă de efectele sale. Este și cazul miliardarului Ion Țiriac, care a ajuns la vârsta la care se uită la televizor la emisiunile pentru bătrâni sau imbecili, cum ar fi cele de la România TV. Spre deosebire de alți pensionari însă Țiriac își permite să și facă ceva și chiar s-a decis să cumpere televiziunea pentru a transmite doar tenis pe ea. 

„Deja nu mai e un secret pentru nimeni că domnului Țiriac îi place și tenisul, un sport pe chiar l-a și practicat o vreme, undeva la jumătatea secolului trecut. Emisiunile Tv nu îl interesează atât de mult, vorbește lumea și nu poate să fie atent la meci”, a declarat o sursă apropiată acestuia. 

În această situație aproape toți prezentatorii actuali și invitații de la România TV vor dispărea de pe post, ceea ce le va da mai mult timp să poată să-și pregătească apărarea pentru audierile de la parchet în cazul patronului lor Sebastian Ghiță. Pe de altă parte se vorbește persistent de transferul lui Cristian Tudor Popescu care să comenteze meciurile. Negocierile sunt dure pentru că CTP a solicitat să aibă, zilnic, și o emisiune în care să vorbească despre filme.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 aprilie 2017 12:18
Citește mai mult despre: romaniatv tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult