Pentru că maratonul sună greu, România organizează all-you-can-eat-ul vaccinării

Vom avea 100% vaccinați! Pentru că la maratonul vaccinării nu prea se înghesuie lumea, maratonul fiind considerat o probă de alergare foarte dificilă, România a decis să organizeze un all-you-can-eat al vaccinării, unde se estimează că vor veni milioane de români.

”Nu m-aș băga la un maraton, eu îmi dau sufletul și dacă alerg 5 minute, d-apăi 42 de km. Trebuie să te antrenezi, să ai echipament. De unde bani? La un all-you-can-eat m-aș băgat și-acum”, spune Marian din Berceni.

”Organizarea va fi simplă. Vii fără programare, la orice oră dorești, stai la coadă în sistem împinge tava și mănânci cât poți, timp în care medicii te vaccinează. E mai eficient un all-you-can-eat, pentru că după ce mănânci prinzi puteri și poți trece mai ușor peste efectele secundare. După un maraton de vaccinare ești epuizat, că după ce că alergi 42 km te mai și înțeapă”, spune Decebal Popescu, cel care a avut ideea vaccinării all-you-can-eat.

Colonelul Gheorghiță spune că vaccinarea se va putea desfășura în condiții bune: ”Deja au fost aduse 5 milioane de doze de cartofi prăjiți, câteva tone de ceafă, mici și 3 milioane de sarmale. La nevoie, putem interveni cu marmitele armatei, cu fasole și ciolan, ca să fie un all-you-can-eat reușit”, a spus Gheorghiță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 mai 2021 14:12
Citește mai mult despre: campanie mâncare maraton vaccinare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult