Pentru că n-a dat bani pe deratizare şi dezinsecţie, un bloc s-a umplut de microbişti

Pentru că au fost chitroşi cu dezinsecţia şi deratizarea, locatarii unui bloc din capitală nu mai pot trăi din cauza microbiştilor care au invadat blocul şi mişună peste tot, ca nişte paraziţi mâncători de seminţe. Oamenii spun că aceştia urlă în timpul meciurilor şi se încaieră prin bloc.

„Am văzut odată trei. Erau mari, mâncau seminţe în scară şi scoteau un fel de sunete, asemănătoare cu limbajul omului. Ziceau: Bate, bate. Sau Egal, pariu pariu. Parcă erau nişte draci. Le-am pus nişte grâu otrăvit, dar n-am scăpat de ei”, spune unul din locatari.

Locatarii spun că singura soluţie e să pună capcane, cu care să captureze microbiştii.

„Eu am pus o cuşcă în care am băgat ca momeală nişte fulare şi o minge. Am lăsat-o peste noapte, iar dimineaţa am găsit un dinamovist, pe care l-am eliberat undeva lângă Stadionul lor, că mi-a fost milă de el. Dar până seara se întorsese!”, povesteşte Decebal Popescu, locatar din blocul afectat de microbişti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 aprilie 2014 07:04

Alte articole

Vezi mai mult