Pentru că n-au avut bani să-i plătească, frații Negoiță le-au făcut sex oral la toți suporterii trimiși aseară la protest

Exemplarele lipsite de creier care au dat cu petarde la protestul de aseară s-au prezentat azi la hotelul Rin al fraților Negoiță, ca să-și primească banii pentru prestația din Piața Victoriei. N-au fost însă întâmpinați cu bani, așa cum se așteptau, ci de doi frați Negoiță cu buzele umezite și un butoi de vaselină.

”Nu s-au dat bani, dar s-a lăsat cu orgie”, a povestit un angajat al hotelului. ”Frații Negoiță le-au făcut sex oral suporterilor, unora chiar de mai multe ori. După care s-a trecut la vaselină, cu frații Negoiță în rolul de pasivi. Nu vreau să intru în detalii, dar atâta spun: primul butoi de vaselină s-a dus rapid și au mai fost aduse încă vreo 3-4. Asta ca să vă faceți o idee ce s-a întâmplat acolo.”

Deși oficial frații Negoiță le-au făcut sex oral suporterilor pentru că stau prost cu banii, mai multe persoane din anturajul celor doi pesediști spun că fraților Negoiță pur și simplu le place să facă sex oral altor bărbați și acesta ar fi motivul pentru gestul lor de azi, nicidecum lipsa banilor. ”Nu  e nicidecum prima dată când performează sex oral la grupuri mari de suporteri”, spune un apropiat al celor doi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 februarie 2017 12:30
Citește mai mult despre: negoita protest suporteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult