Pentru că n-au bani, dinamoviștii îl vor plăti pe Rednic în natură pentru că le-a dat meciul

După ce-au bătut UTA lui Rednic ccu 2-0, jucătorii dinamoviști au sărbătorit ca nebunii alături de fani faptul c-au prins barajul pentru rămânerea în prima ligă. Zâmbetele și fericirea afișate de jucători s-au evaporat însă subit în momentul în care au fost anunțați care e prețul victoriei.

„Din păcate, nu avem bani ca să-l plătim pe domnul Rednic pentru că ne-a dat meciul, așa că am agreat cu dânsul să îl plătim în natură. Mai eact, voi jucătorii îl veți plăti în natură”, a anunțat în vestiar reprezentantul investitorilor de la Dinamo. „Să vă faceți duș bine de tot, să vă pensați și să vă parfumați. Nu uitați nici de chiloții ăia buni!”

Pe de altă parte, Mircea Rednic respinge ferm acuzațiile c-a ajutat Dinamo. „A fost doar o coincidență c-am jucat cu Dinamo în ultima etapă. Eu eram dispus să fac blat și cu Botoșani, Voluntari sau Craiova. Păi ce, credeți că degeaba mi se spune Strâmbu’? Deci n-am făcut blat pentru că sunt dinamovist, ci pentru că sunt Strâmbu’, clar?”, s-a răstit Rednic la ziariști.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 mai 2024 11:38
Citește mai mult despre: Dinamo rednic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult