Milionarul Cristi Borcea, aflat în pușcărie în aceste zile, a sărbătorit și el ziua copilului cum a știut mai bine. Acesta a fost eliberat o zi din închisoare să se ducă să-și viziteze copiii iar el a profitat lăsând gravidă o doamnă ce trecea pe stradă și l-a întrebat cât este ceasul. 

cristi-borcea-a_mituit_suporterii.jpg

„Domnul Borcea a ieșit sub supraveghre din clădirea închisorii și a fost escortat la fiecare din amantele sale pentru a-și vedea copiii. Între amanta cu numărul 8 și amanta cu numărul 9 agentul care îl însoțea pe Cristi Borcea s-a aplecat să-și lege un șiret, răstimp în care antenumitul a acostat o cetățeancă și a lăsat-o gravidă”, a declarat comandantul închisorii Jilava în cadrul conferinței de presă organizată cu acest scop. 

Femeia care a rămas însărcinată cu Cristi Borcea a anunțat deja că vrea să păstreze copilul și a telefonat-o pe Valentina Pelinel să-i spună „nu mai pupi tu pe bărbatul meu, acum eu sunt căpitanul, bagaboanto, te prind la Cristi îți smulg părul din cap”. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 01.06.2017 04:44 Sport

National Cinematografic