Pentru că nu ştia ce să facă de Ziua Copilului, Cristi Borcea a mai făcut un copil

Milionarul Cristi Borcea, aflat în pușcărie în aceste zile, a sărbătorit și el ziua copilului cum a știut mai bine. Acesta a fost eliberat o zi din închisoare să se ducă să-și viziteze copiii iar el a profitat lăsând gravidă o doamnă ce trecea pe stradă și l-a întrebat cât este ceasul.

„Domnul Borcea a ieșit sub supraveghre din clădirea închisorii și a fost escortat la fiecare din amantele sale pentru a-și vedea copiii. Între amanta cu numărul 8 și amanta cu numărul 9 agentul care îl însoțea pe Cristi Borcea s-a aplecat să-și lege un șiret, răstimp în care antenumitul a acostat o cetățeancă și a lăsat-o gravidă”, a declarat comandantul închisorii Jilava în cadrul conferinței de presă organizată cu acest scop.

Femeia care a rămas însărcinată cu Cristi Borcea a anunțat deja că vrea să păstreze copilul și a telefonat-o pe Valentina Pelinel să-i spună „nu mai pupi tu pe bărbatul meu, acum eu sunt căpitanul, bagaboanto, te prind la Cristi îți smulg părul din cap”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
1 iunie 2017 05:06
Taguri: borcea copil

Alte articole

Vezi mai mult