Pentru că se apropie iarna, prețul șlapilor a explodat! Îi cumpără cocalarii, ca să aibă cu ce se da pe schiuri

Cozi infernale în magazinele de șlapi, unde cocalarii se înghesuie să cumpere la prețuri exorbitante ultimele modele, cu care vor să se afișeze pe pârtii imediat ce dă prima zăpadă. La un mare magazin de produse sportive a fost desființat raionul de accesorii pentru sporturi de iarnă și s-au comandat stocuri suplimentare de șlapi, pentru că zecile de mii de cocalari cu bani vor lua în curând cu asalt pârtiile.

”Ce te bagi în față, bă săracule? Vrei să fii primul pe pârtie?”, cam asta se aude în magazinele cu șlapi. Cocalarii întreabă ce șlapi se asortează bine cu BMW-ul X6 alb, mașina de suflet a cocalarului din Poiană. Personalul din magazine relatează scene de un cocalarism furibund.

”Efectiv se bat pe șlapi și încurcă și clienții serioși, care vor să probeze clăpari sau boots. Cel mai bine se vând modelele aurii. Cocalarii mai cumpără și șosete groase, ca să nu le fie frig. Foarte mulți întreabă dacă avem șlapi de snowboard, că ei vor să se dea cu placa anul ăsta, au auzit că e la modă”, spune Decebal Popescu, șef de raion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 noiembrie 2017 08:06
Citește mai mult despre: cocalari schiuri slapi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult