Te mănâncă să pariezi, dar vrei să respecţi şi sfintele datini? Există o soluţie. Dar, pentru că e o soluţie propusă de Patriarh, evident e pe bani. Contra unei modeste sume suporterii pot paria fără grija pedepsei divine. Taxa se poate achita și în Euro, dar și în RON, la un curs foarte avantajos, dar nu pentru pariori, ci tot pentru Biserică.

patriarh_pariuri_pacat.jpg “Aşa cum ne învaţă sfinţii părinţi, păcat e numai atunci când câştigă doar enoriaşul sau agenţia. Dacă câştigă şi Biserica, nu mai e păcat!”, a declarat Patriarhul Daniel. Unii enoriași au cerut chiar și un serviciu special. Să li se spună cu cine ar paria Patriarhul, pentru că se știe că el nu pierde niciodată și are mereu spor la bani și la aur.

Raspunsul Bisericii a fost prompt: ”Sfinția Sa Preafericitul Patriarh Daniel nu pariaza niciodată. El merge mereu la sigur și obține fără riscuri bani direct de la Bugetul de Stat, mai precis bani pentru care nu trebuie să dea nici socoteală și nici chitanță. Săracilor”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 12.06.2016 11:07 Sport

National Cinematografic