Pescuitul wireless (fără fir), ultima tehnologie în domeniul pescuitului

Un pescar român pretinde că a brevetat primul sistem de pescuit wireless, care permite practicanţilor acestui hobby să prindă peşti fără să folosească firul. Nicolae Firea, directorul singurei firme care vinde aparatură pentru pescuit wireless, spune că de când a renunţat la pescuitul clasic, cu fir, prinde peşti mult mai frecvent şi mult mai mari.

„În secolul XXI numai amatorii mai folosesc fir ca să pescuiască. E timpul să apelăm la noua tehnologie şi să pescuim wireless. Fără falsă modestie, metoda mea de pescuit este cea mai eficientă şi sunt convins că în curând tot mai mulţi pescari vor apela la ea”, spune Nicolae Firea.

„Cu o investiţie minimă într-un modem wireless pentru pescuit, pescarul nu mai are nevoie pe fir. Chiar dacă iniţial costurile pescuitului wireless sunt mai mari, pe termen lung investiţia se va amortiza şi pescarul care apelează la sistemul fără fir va reduce consistent costurile pasiunii sale”, a adăugat acesta.

Un alt beneficiu al pescuitului wireless, după cum ne-a declarat Nicolae Firea, este faptul că acesta poate fi aplicat pe bălţile aglomerate fără ca pescarul să rişte să-şi încurce firele cu un alt pescar. Dealtfel, situaţiile în care pescarii şi-au încurcat firele între ei sunt destul de frecvente şi extrem de iritante.

Dacă sistemul wireless va avea succes, este de aşteptat ca nu peste mult timp urarea tradiţională „Fir întins!” să fie înlocuită cu „Wireless cu bandă largă!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 octombrie 2010 13:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult