Peste 30% dintre stelişti consideră că aseară cel mai bun jucător al Stelei a fost Gigi Becali

Un sondaj fulger realizat imediat după ce Steaua a bătut Chelsea cu 1-0 a scos la iveală câteva detalii extrem de interesante. Astfel, aproximativ 90% dintre români se declară stelişti, la polul opus aflându-se CFR Cluj, cu 0,0001% dintre opţiunile microbiştilor – se pare că Arpad Paszkany a fost luat prin surprindere de sondaj şi nu a avut timp să le cumpere senvişuri şi sucuri pretinşilor suporteri CFR Cluj.

Interesant este însă faptul că, din cei 90% români care spun că ţin cu Steaua, aproximativ o treime l-au văzut aseară pe Gigi Becali drept cel mai bun jucător din teren. Ba, mai mult, unii sunt convinşi că Gigi Becali este autorul singurului gol al partidei, dar şi jucătorul care l-a făcut pe Fernando Torres să pară un amator prin marcajul strâns pe care i l-a făcut.

Cei care l-au văzut pe Gigi Becali drept jucătorul meciului au acum o singură dorinţă: ca pe vedeta echipei lor preferate să nu pună ochii marile cluburi din Occident. „Cu Gigi în teren putem ajunge în finală. Sper ca Real, Manchester sau Barcelona să aibă răbdare până la finalul sezonului şi abia apoi să-l transfere pe idolul nostru”, speră Octavian I., un suporter stelist din Berceni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 martie 2013 13:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult