Pierdem la masa verde? Bosnia acuză că n-am fost fairplay, că nu l-am băgat pe Chiricheș

Una din cele mai flamboaiante victorii dintre cele inutile ale Naționalei române de fotbal e sub semnul întrebării la mai puțin de o zi de la obținerea ei. În conferința de presă de după meci, delegația bosniacă a lansat o serie de acuze pe cât de grave, pe-atât de adevărate. Oaspeții de luni seară se plâng că România a fost complet lipsită de sportivitate, întrucât nu l-a folosit niciun minut pe așa-zisul căpitan Vlad Chichireș.

„La-nceput, nevăzându-l în primul 11, am crezut că-i o glumă, doar îi știm pe români, mari haioși! Apoi mi-am zis că s-o regla treaba pe parcurs, eram sigur că-l bagă măcar în repriza a doua. I-am și spus secundului – să vezi c-o fi vreun meci aniversar pentru Chișicher ăla și i-au pregătit un moment grandios, mă așteptam să apară de la vestiare un tort mare din care să iasă băiatu’ pentru schimbare. Chiar am sperat până-n ultimele secunde, știam că și dacă-l bagă la trecerea timpului, în minutul 90+4, tot aveam șansele intacte să-ntoarcem scorul și să plecăm din Giulești cu un 6, hai 7-4 pentru noi”, acuză selecționerul Bosniei.

Când ziariștii l-au atenționat că Șichicher n-a putut juca fiind accidentat, Ivaylo Petev a răbufnit: „Tertipuri și simulări de echipă mică! Hai, că l-am monitorizat de pe zeci de DVD-uri, Chichișer se preface de ani de zile c-ar fi fotbalist, de unde știm că nu s-a prefăcut și acum că-i accidentat?!”. Hotărâți să-și caute dreptatea la toate forurile fotbalistice, bosniacii solicită rejucarea meciului cu Cheșchiri titular și integralist, dar și sancționarea Naționalei române prin înlocuirea lui Iordănescu junior cu Mihai Stoichiță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
27 septembrie 2022 19:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult