Pierdem la masa verde? Bosnia acuză că n-am fost fairplay, că nu l-am băgat pe Chiricheș

Una din cele mai flamboaiante victorii dintre cele inutile ale Naționalei române de fotbal e sub semnul întrebării la mai puțin de o zi de la obținerea ei. În conferința de presă de după meci, delegația bosniacă a lansat o serie de acuze pe cât de grave, pe-atât de adevărate. Oaspeții de luni seară se plâng că România a fost complet lipsită de sportivitate, întrucât nu l-a folosit niciun minut pe așa-zisul căpitan Vlad Chichireș.

„La-nceput, nevăzându-l în primul 11, am crezut că-i o glumă, doar îi știm pe români, mari haioși! Apoi mi-am zis că s-o regla treaba pe parcurs, eram sigur că-l bagă măcar în repriza a doua. I-am și spus secundului – să vezi c-o fi vreun meci aniversar pentru Chișicher ăla și i-au pregătit un moment grandios, mă așteptam să apară de la vestiare un tort mare din care să iasă băiatu’ pentru schimbare. Chiar am sperat până-n ultimele secunde, știam că și dacă-l bagă la trecerea timpului, în minutul 90+4, tot aveam șansele intacte să-ntoarcem scorul și să plecăm din Giulești cu un 6, hai 7-4 pentru noi”, acuză selecționerul Bosniei.

Când ziariștii l-au atenționat că Șichicher n-a putut juca fiind accidentat, Ivaylo Petev a răbufnit: „Tertipuri și simulări de echipă mică! Hai, că l-am monitorizat de pe zeci de DVD-uri, Chichișer se preface de ani de zile c-ar fi fotbalist, de unde știm că nu s-a prefăcut și acum că-i accidentat?!”. Hotărâți să-și caute dreptatea la toate forurile fotbalistice, bosniacii solicită rejucarea meciului cu Cheșchiri titular și integralist, dar și sancționarea Naționalei române prin înlocuirea lui Iordănescu junior cu Mihai Stoichiță.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Harald
27 septembrie 2022 19:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult