Pițurcă a fost confundat cu Neti Sandu și pus să prezinte horoscopul

Un abuz teribil zguduie lumea showbizului, a fotbalului şi a astrologiei! În timp ce se pregătea să mai comenteze nişte meciuri de la Euro, Victor Piţurcă a fost agresat de câţiva angajaţi PRO TV chiar pe holurile televiziunii.

Angajaţii PRO l-ar fi confundat pe Piţurcă cu Neti Sandu şi ar fi devenit agresivi când antrenorul a refuzat să meargă în studio să înregistreze horoscopul pentru a doua zi.

„Credeau că a evadat Neti Sandu de la matinal. Probabil fiindcă avea aceeaşi perucă şi vorbea în dodii, ca după câteva şpriţuri la federaţie”, îşi dă cu părerea Cătălin M., portarul televiziunii din Pache Protopopescu. „Eu mi-am dat seama că e nea Piţi după ce l-au scuturat un pic şi i-au căzut două zaruri din buzunar. Doamna Neti nu e barbugioaică, ea mai mult cu tarotul, cu tabinetul, cu misticisme d-alea.”

„Taurii şi Scorpionii îşi doresc mai mult victoria pentru că Mercur e în offside, în timp ce pe Fecioare le paşte retrogradarea dacă nu-l schimbă la pauză pe Jupiter cu Saturn”, a declarat Piţi, încă buimac după incidentul din această după-amiază.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
22 iunie 2021 18:06

Alte articole

Vezi mai mult