Piţurcă laudă tricolorii: „Au arătat cu Turcia că ştiu să ţină de un rezultat prost”

La finalul înfrângerii cu Turcia, selecţionerul Victor Piţurcă părea extrem de fericit. El a ţinut să-şi laude jucătorii pentru modul admirabil în care au ţinut de rezultatul prost al partidei. „Din minutul 22, când turcii au marcat, jucătorii au făcut o risipă imensă de efort, în tentativa de a apăra rezultatul de pe tabelă. Mai mult, au reuşit chiar să-l consolideze, prin golul primit în prelungirile partidei.”

Selecţionerul a fost însă lipsit de modestie şi şi-a arogat şi el o parte din merite. „La pauză, din cei doi atacanţi, l-am scos pe Marica. L-am simţit mult mai în formă şi mai bătăios ca Bogdan Stancu, am preferat să nu risc întoarcerea rezultatului. Şi am avut dreptate, Bodan Stancu nu a lăsat niciodată impresia că poate să marcheze un gol care să schimbe soarta partidei.”

„Dacă România ar începe toate meciurile de la 0-1”, a continuat Piţurcă, „fotbalul ar fi mult mai simplu. Avem o generaţie care poate ţine de un rezultat prost 90 de minute, doar un accident ar face să nu pierdem un astfel de meci. Vom munci însă cât e nevoie, până ajungem la nivelul la care luăm gol de la orice adversar în primele 10 minute ale partidei.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 septembrie 2013 09:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult