Piţurcă ne linişteşte: „Am cumpărat deja 3 goluri contra Greciei de pe Mercador.ro”

Conştient de importanţa barajului cu Grecia, selecţionerul a băgat mâna adânc în buzunar şi a cumpărat 3 goluri contra Greciei de pe Mercador.ro. Iniţial, Piţurcă credea că sunt suficiente 2 goluri, dar accidentarea lui Chiricheş l-a făcut să pluseze, conştient că apărarea noastră este mai vulnerabilă fără jucătorul lui Tottenham.

„Mai exact, am luat 1 gol dat de noi şi două autogoluri ale grecilor”, a detaliat Piţurcă. „Asta pentru că golurile Naţionalei sunt extrem de rare, deci şi preţul este pe măsură. Am vrut să cumpăr şi câteva driblinguri reuşite de Cristi Tănase, dar preţul era de-a dreptul astronomic, nu mi-am permis. Aşa că am cumpărat un gol dat din faza fixă, cât mi-a permis bugetul.”

În funcţie de rezultatul din meciul tur, Piţurcă nu exclude o nouă sesiune de cumpărături pe Mercador.ro. „Dacă nu obţinem un rezultat bun în Grecia, în retur fac alte achiziţii”, spune selecţionerul. „Mă gândesc să-i cumpăr lui Torje câţiva centimetri în plus, iar lui Bănel Nicoliţă câteva centrări bune. Grecii vor fi cu siguranţă surprinşi, nu se aşteaptă la aşa ceva.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 noiembrie 2013 09:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult