Piţurcă, pus la zid de presa din Olanda: „Nu se face aşa ceva! Piţurcă a introdus echipa de amatori”

Presa din Olanda l-a taxat azi dur pe selecţionerul Victor Piţurcă, pe care-l acuză de lipsă de respect faţă de adversar. „Antrenorul românilor, un nesimţit! A băgat echipa de amatori împotriva Olandei”, „Victorie fără strălucire. Am bătut o naţională de amatori. Ruşine, Piţurcă!” sau „Antrenorul românilor a păcălit fotbalul, a introdus amatori în teren” sunt doar câteva titluri din presa batavă de azi.

„Nu credeam că la nivelul acesta se poate întâmpla aşa ceva”, a spus şi antrenorul Olandei, Louis van Gaal. „E inadmisibil să joci cu amatori într-un meci oficial care contează pentru calificarea la un Campionat Mondial. N-am nimic împotriva jucătorului vostru paralimpic, Tănase, care a jucat şi el, e frumos să bagi în teren o persoană cu handicap, dar fă-o în meciuri amicale şi fără miză, nu în meciuri oficiale.”

Selecţionerul Olandei s-a arătat dispus inclusiv ca meciul să se rejoace, cu condiţia ca Piţurcă să introducă în teren 11 jucători profesionişti, nu amatori, ca aseară. El a fost însă refuzat de oficialii FRF, pe motiv că vor mai trece probabil decenii până când Naţionala va avea la dispoziţie 11 jucători profesionişti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 martie 2013 14:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult