Piţurcă, pus la zid de presa din Olanda: „Nu se face aşa ceva! Piţurcă a introdus echipa de amatori”

Presa din Olanda l-a taxat azi dur pe selecţionerul Victor Piţurcă, pe care-l acuză de lipsă de respect faţă de adversar. „Antrenorul românilor, un nesimţit! A băgat echipa de amatori împotriva Olandei”, „Victorie fără strălucire. Am bătut o naţională de amatori. Ruşine, Piţurcă!” sau „Antrenorul românilor a păcălit fotbalul, a introdus amatori în teren” sunt doar câteva titluri din presa batavă de azi.

„Nu credeam că la nivelul acesta se poate întâmpla aşa ceva”, a spus şi antrenorul Olandei, Louis van Gaal. „E inadmisibil să joci cu amatori într-un meci oficial care contează pentru calificarea la un Campionat Mondial. N-am nimic împotriva jucătorului vostru paralimpic, Tănase, care a jucat şi el, e frumos să bagi în teren o persoană cu handicap, dar fă-o în meciuri amicale şi fără miză, nu în meciuri oficiale.”

Selecţionerul Olandei s-a arătat dispus inclusiv ca meciul să se rejoace, cu condiţia ca Piţurcă să introducă în teren 11 jucători profesionişti, nu amatori, ca aseară. El a fost însă refuzat de oficialii FRF, pe motiv că vor mai trece probabil decenii până când Naţionala va avea la dispoziţie 11 jucători profesionişti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 martie 2013 14:03

Alte articole

Vezi mai mult