Piţurcă se gândeşte deja la meciul retur: „La Atena nu ne prezentăm, 0-3 e un scor bun în deplasare”

La scurt timp după ce a aflat că Naţionala va înfrunta Grecia la barajul de calificare la Mondialul din Brazilia, selecţionerul şi-a făcut un calcul scurt şi a decis să începem direct cu pregătirea meciului retur. „Calificarea se va juca la Bucureşti”, a anunţat Piţurcă. „La Atena nu ne prezentăm, ceea ce ne va aduce o preţioasă înfrângere cu 0-3.”

Selecţionerul nu exclude nici o a doua variantă, respectiv să trimită o echipă de amatori în Grecia. „Ideea e ca grecii să fie obosiţi înainte de meciul de la Bucureşti. Trimitem amatorii, iar pe final de meci îl bag în teren pe unu’ care nu are cetăţenie română, astfel încât să pierdem ulterior la masa verde cu 0-3. Asta, bineînţeles, dacă nu cumva amatorii scot un rezultat mai bun decât 0-3.”

Indiferent de decizia pe care Piţurcă o va lua, din delegaţia României pentru Atena vor face parte mai mulţi politicieni, care vor să profite de ocazie şi să pregătească alegerile de anul viitor. „Am primit o listă cu politicieni care vor să vină în Grecia să cumpere ulei de măsline, pentru că acolo e mai ieftin decât uleiul de floarea soarelui din România. Cică au nevoie de el pentru alegeri”, a confirmat selecţionerul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 octombrie 2013 13:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult