Piţurcă ştie punctul forte al tricolorilor! În loc de antrenamente, îi pune să danseze pe manele

Piţurcă a găsit metoda prin care îi poate face pe tricolori să dea totul! În loc să-i mai agaseze cu alergări, scheme şi indicaţii tactice, selecţionerul a decis să îi ducă în cluburi, unde să danseze pe manele până rămân fără strop de energie. „Antrenamentul e dur, dar jucătorii îl fac din plăcere”, se laudă selecţionerul.

Ideea a prins în rândul tricolorilor, lucru care se vede din zâmbetul pe care-l afişează după fiecare sesiune de dansat pe manele. Unii sunt atât de conectaţi la importanţa barajului cu Grecia, încât se antrenează chiar şi în camere, pe fondul muzical asigurat de Gabi Torje, care le cântă maneaua „Steaua e numai una”.

Cu toate acestea, a avut loc şi un incident neplăcut. Selecţionerul l-a exclus din lot pe unul din jucătorii Stelei, după ce l-a surprins antrenându-se în cameră pe acordurile lui Piţi Talent, manelistul preferat al lui Reghecampf. „Există, totuşi, o limită!”, a precizat adevăratul Piţi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult