Pleşan vrea schimbare de sex ca să prindă un contract în fotbalul feminin

Pentru că nu a prins nici un contract serios de foarte mult timp, Mihăiţă Pleşan a decis să îşi facă operaţie de schimbare de sex, în speranţa că astfel va prinde un contract la o echipă de fotbal feminin. Astfel, după o operaţie care a durat mai bine de 10 ore, Mihăiţă Pleşan a devenit Mhaela Pleşan.

„Chiar dacă am mai pierdut din viteză din cauza sânilor implantaţi, cu mingea la picior mă descurc la fel ca înainte, plus că mi-am păstrat şi forţa şutului. Nu mă aştept să fiu un Maradona al fotbalului feminin, dar cu siguranţă Mihaela Pleşan va însemna pentru fotbalul feminin mult mai mult decât a însemnat Mihăiţă Pleşan pentru fotbalul masculin”, spune prospăta fotbalistă.

Mihaela este optimistă că vă prinde în foarte scurt timp un contract la o echipă de fotbal feminin şi spune că abia aşteaptă să revină în iarbă. „Mi-e dor de fotbal, mi-e dor de antrenamente şi abia aştept debutul în fotbalul feminin. Şi, de ce să nu recunosc, abia aştept să merg la duşuri alături de viitoarele mele colege”, spune aceasta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 septembrie 2010 16:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult