Pleşan vrea schimbare de sex ca să prindă un contract în fotbalul feminin

Pentru că nu a prins nici un contract serios de foarte mult timp, Mihăiţă Pleşan a decis să îşi facă operaţie de schimbare de sex, în speranţa că astfel va prinde un contract la o echipă de fotbal feminin. Astfel, după o operaţie care a durat mai bine de 10 ore, Mihăiţă Pleşan a devenit Mhaela Pleşan.

„Chiar dacă am mai pierdut din viteză din cauza sânilor implantaţi, cu mingea la picior mă descurc la fel ca înainte, plus că mi-am păstrat şi forţa şutului. Nu mă aştept să fiu un Maradona al fotbalului feminin, dar cu siguranţă Mihaela Pleşan va însemna pentru fotbalul feminin mult mai mult decât a însemnat Mihăiţă Pleşan pentru fotbalul masculin”, spune prospăta fotbalistă.

Mihaela este optimistă că vă prinde în foarte scurt timp un contract la o echipă de fotbal feminin şi spune că abia aşteaptă să revină în iarbă. „Mi-e dor de fotbal, mi-e dor de antrenamente şi abia aştept debutul în fotbalul feminin. Şi, de ce să nu recunosc, abia aştept să merg la duşuri alături de viitoarele mele colege”, spune aceasta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 septembrie 2010 16:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult