Pokémon Go, surclasat în România de un joc al BOR în care trebuie să pupi toate moaștele din țară

Jocul pentru mobil Pokémon Go rupe toate topurile internaționale dar nu are nici o șansă în România, unde un joc similar, lansat de Patriarhia Română nu are, practic, rival. Avantajul acestuia e că se adresează tuturor categoriilor de vârstă, nu doar tinerilor.

Moașté Go îți arată pe telefonul mobil, printr-un proces de realitate augumentată, unde sunt cele mai bune și prețioase moaște de pupat pe teritoriul țării. „Marea șmecherie nu este să pupi moaștele din București ci să mergi în fundul Moldovei, acolo unde sunt moaștele premium, unele din ele nepupate de zeci de ani”, explică unul din programatorii care a lucrat la joc. 

Sute de mii de credincioși și-au cumpărat telefoane mobile performante pentru a găsi mult mai ușor moaștele pe hartă. „Nu te poți baza doar pe cozile de babe, că nu e garantat că sunt doar la moaște, poate să fie și o promoție la ceva”. Primii 15 clasați la Moașté Go în România vor participa la finala regională, împotriva jucătorilor din Bulgaria, câștigătorii urmând a participa la campionatul mondial de pupat moaște, ce va avea loc anul viitor în Grecia. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 iulie 2016 16:35
Citește mai mult despre: moaste pokemon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult