Polițiștii din Brașov, scoși să dirijeze BMW-urile care circulă pe pârtiile de schi

Mobilizare bună a Poliției Rutiere Brașov pe toate pârtiile din județ. Tablagiii de la circulație au fost scoși din birouri și puși să dirijeze BMW-urile sosite pe pârtiile de schi. Spre deosebire de alți ani, incidentele cu BMW-uri pe pârtii au scăzut semnificativ. Prezența polițiștilor îi descurajează pe schiorii neatenți care mai zgâriau uneori superbele mașini germane.

”Dacă nu ar fi toți descreierații ăștia care se dau de-a dura pe munte pe tălpicii ăia ridicoli, cu ochelarii lor de gay și aerele arogante, ar fi superb”, explică Marian Coltea, șofer de BMW. Din păcate și în acest an frumusețile naturale ale țării noastre au fost distruse de prezența schiorilor, care strigă ”Pârtie!” ca și cum șoferii de BMW n-ar avea niciun drept. ”Nu suntem sclavii voștri, să facem ce ne spuneți voi”, spun șoferii.

”E bine că poliția își face datoria, pentru că se aglomera de multe ori pârtia de schi și de ce să ne înjurăm între noi când putem să circulăm civilizat, ca afară”, spune șoferul încântat că se poate da cu BMW-ul pe pârtie în condiții de maximă siguranță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 ianuarie 2024 05:18
Citește mai mult despre: BMW Brașov polițiști schi șofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult