Polonezii sosiţi în capitală la meci, impresionaţi de românce: „Cel mai mult ne place Meme”

Polonezii veniţi în România pentru meciul Steaua-Legia s-au declarat încântaţi de cât de sexy sunt româncele, aceştia fiind impresionaţi în primul rând de Meme Stoica.

„E bună-bună, ce mai. Nouă ne plac brunetele, ne-am săturat de polonezele noastre blonde şi pistruiate. Fiecare din cei 10.000 de suporteri polonezi veniţi la meci îşi imaginează ce i-ar face obraznicei de Meme”, a comentat Deczebaljsko Popistasz, liderul galeriei Legia Varşovia.

Polonezii sunt însă convinşi că Meme nu va accepta să aibă relaţii chiar aşa simplu, cu orice suporter, fiind de notorietate că bagaboanta Stelei îşi pune linia de fund la bătaie pe bani grei, altfel făcând pasul la offside.

Cu toate astea, polonezii ştiu că un sejur în România înseamnă că-şi vor lustrui bine făcăleţul, zvonurile fiind că româncele se trag din mămăligari, iar site-urile de turism practic garantează că o româncă te va agăţa în Centrul Vechi dacă văd că ai card bancar.

„Nu suntem bogaţi, dar bani de o bere am reuşit totuşi să găsim, deci un contact sexual e garantat” a mai declarat Deczebaljsko Popistasz.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 august 2013 12:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult