Mai sunt câteva zile de campanie electorală iar candidatul Victor Ponta nu se poate opri din mințit. Azi dimineață, la ședința de Guvern, Ponta a promis că, dacă va câștiga alegerile, cu siguranță va găsi o echipă importantă care să-l cumpere pe Tănase de la Steaua, sperând astfel în voturile milioanelor de steliști din România. 

ponta-tanase.jpg

Cu toate acestea, manevra nu a avut efectul scontat, steliștii prinzându-se rapid de minciună. „Sunt stelist din tată în fiu, încă de acu' câteva zile când am fost la meci cu tata și a bătut Steaua cu 3-0 pe Dinamo și nu pot să cred așa ceva. Nimeni nu-l poate vinde pe Tănase, nici măcar Donald Trump”, a declarat Robert Acrișor, proaspăt stelist. 

Dealtfel, printre puținii care l-au crezut pe Ponta a fost chiar Cristi Tănase, care și-a pregătit deja bagajul și pașaportul. Claudiu Răducanu a trimis un mesaj din Mexic, de felicitare, spunând că speră ca acum să-i găsească și lui Ponta o echipă, iar Mihăiță Pleșan s-a arăta dispus să revină la Steaua, să suplinească locul lui Tănase, precizând că Steaua e echipa lui de suflet.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 06.11.2014 12:41 Sport

National Cinematografic