Ponta, minciuna supremă! A promis că dacă iese președinte îl vinde pe Tănase la un club important

Mai sunt câteva zile de campanie electorală iar candidatul Victor Ponta nu se poate opri din mințit. Azi dimineață, la ședința de Guvern, Ponta a promis că, dacă va câștiga alegerile, cu siguranță va găsi o echipă importantă care să-l cumpere pe Tănase de la Steaua, sperând astfel în voturile milioanelor de steliști din România. 

Cu toate acestea, manevra nu a avut efectul scontat, steliștii prinzându-se rapid de minciună. „Sunt stelist din tată în fiu, încă de acu’ câteva zile când am fost la meci cu tata și a bătut Steaua cu 3-0 pe Dinamo și nu pot să cred așa ceva. Nimeni nu-l poate vinde pe Tănase, nici măcar Donald Trump”, a declarat Robert Acrișor, proaspăt stelist. 

Dealtfel, printre puținii care l-au crezut pe Ponta a fost chiar Cristi Tănase, care și-a pregătit deja bagajul și pașaportul. Claudiu Răducanu a trimis un mesaj din Mexic, de felicitare, spunând că speră ca acum să-i găsească și lui Ponta o echipă, iar Mihăiță Pleșan s-a arăta dispus să revină la Steaua, să suplinească locul lui Tănase, precizând că Steaua e echipa lui de suflet.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 noiembrie 2014 10:41
Citește mai mult despre: alegeri Cristi Tanase Ponta Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult