Ponta, tratat regeşte la Soci: Domnul Putin m-a lăsat să-i fac ghetele, suntem prieteni, ce mai!

Invitat oficial la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, premierul Victor Ponta se laudă că a fost întâmpinat „ca un om esenţial în contextul european” şi că însuşi preşedintele Vladimir Putin l-a pus să-i facă ghetele cu cremă, demonstrând stima pentru premierul Ponta.

„A venit în faţa camerei de hotel în care eram cazat, a sunat la uşă, mi-a făcut semn spre ghete, s-a luminat imediat la faţă când am înţeles ce trebuie să fac, pentru că sunt inteligent, apoi s-a uitat în ochii mei şi a ştiut imediat că nu voi ezita să fac ghetele, pentru că sunt genul ăla de om, care duce cu mândrie numele de român în afara ţării”, spune Ponta.

Premierul mai declară că deşi e nevoit să împartă camera şi toaleta cu mai mulţi şefi de trib din Papua Noua Guinee, împreună cu care a fost cazat, încrederea că Rusia tratează România cu atâta prietenie l-a convins încă o dată că el e omul potrivit pentru a conduce ţara.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 februarie 2014 15:02

Alte articole

Vezi mai mult