Prea talentat! Bendeac ridicat din mijlocul filmărilor și încarcerat la Balta Albă în locul lui Becali

Scandalurile se țin lanț la penitenciarul Balta Albă unde se află încarcerat Gigi Becali. Abia revenit în închisoare după ziua de libertate, finanțatorul Stelei susține că este o confuzie și că el, de fapt, este actorul Mihai Bendeac. ”Este o eroare judiciară de proporții cosmice, dați-mi drumul. Eu sunt doar un actor”, a strigat deținutul, imitând mai multe personalități publice, printre care și pe Mihai Bendeac.

Administratorii închisorii spun că, pentru că Gigi Becali nu s-a întors la timp pentru reîncarcerare a fost trimis un echipaj de poliție pe urmele lui. ”N-am știut exact de unde să-l luăm, așa că am mers pe un fir sigur al anchetei, am căutat un loc cu mulți cameramani, că el e înconjurat tot timpul de o ceată de lingăi din presă. L-am găsit lângă Pipera, înconjurat de tot felul de oameni care-i spuneau: ”bravo, ce talentat ești”, ”ești cel mai bun”, ”rupem audiențele” și tot așa. Logic, l-am pus în dubă și l-am adus aici”, spune șeful echipajului de poliție.

Gardienii spun că, și-așa, cu această presupusă confuzie, au prea multe belele pe cap. De mai bine de două săptămâni și designerul vestimentar Cătălin Botezatu se tot maschează în Becali și încearcă să intre în pușcărie pe ușa din spate și trebuie să pună câinii pe el să-l alunge.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 mai 2014 04:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult